01 december 2009

Ultravox Reunion Tour 2010

Såg på Facebook att en vän till mig, Kristina, hade bokat in sig på konsert med gamla ULTRAVOX och jag såg genast till att boka en biljett jag med. Herregud, vad stora de var på 80-talet. Jag minns särskilt konserten med dem 1985 på Konserthuset här i Stockholm. Jag hade lyckats på en plats nästan vid scenen och när de spelade "Vienna" hade jag lång, lång ögonkontakt med sångaren Midge Ure. Ett ögonblick jag aldrig glömmer. Det kommer att bli en riktig nostalgikväll i april nästa år. Bandet var ganska åldersstiget redan på 80-talet, men det tänkte jag inte på då. Idag är de väl gubbar, men jag har ju åldrats med dem och får väl liva upp tillställningen med att slänga upp min gördel på scen. Som tanterna gör med Tom Jones... :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här söker man efter biljetter till Ultravox åsså hamnar man hos dig!
Om du inte kan gå så köper jag biljetter till nästan vilket pris som helst.. Trodde inte jag skulle vara hemma för detta.

Må så gott, hoppas det blir fantastiskt!
/Fredrik Nordin

Annicka Engblom sa...

Hej Fredrik, det var inte igår. Det är kanske inte helt omöjligt att jag får förhinder, så skicka mig dina kontaktuppgifter ifall det blir så att du får överta min biljett.

Mina kontaktuppgifter hittar du på bloggen.

Mvh Annicka